Dieet ABC


Tip van de Dagdieet tip
25 03 2019

Niet te veel calorieën en voldoende bewegen houdt je op een gezond gewicht. Een te hoog gewicht vergroot kans op hart- en vaatziekten, diabetes en bepaalde vormen van kanker. Eet daarom niet te veel. Beweeg tenminste 30 minuten per dag.

Meer dieet tips


Dieet Fabels
Dieetboeken
Dieet in het Nieuws

Dieet Links
Sitemap
Colofon
Privacy Policy

Facebook Tweet This


Home > Afslankmiddelen > Afslankslippers

Afslankslippers

De afslankslipper is te krijgen als houten slipper, waar het accent ligt op het slanker lopen van je kuiten, maar ook op de versteviging van dij- en bilspieren. De afwisselende beweging van je voet zorgt ervoor dat je bilspieren vanzelf aantrekken.
Naast deze houten slipper zijn er ook slippers te koop, waarbij gebruik gemaakt wordt van massageknoppen op de zool. De gedachte achter deze vorm van afslanken vinden we terug in de eeuwenoude Chinese acupressuur. De massageknoppen stimuleren de reflexzones van de spijsverteringsorganen, die zich onder onze voetzool bevinden. Deze stimulatie zorgt er weer voor, dat er een functieverbetering plaatsvindt bij de maag, darmen, lever en nieren. Het gevolg is, dat de afvalstoffen effectiever afgevoerd worden, de verbranding van voedsel verbeterd en de vetreserves  afgebroken.

Bij dagelijks gebruik van afslankslippers kan de dijomtrek afnemen met ongeveer twee centimeter.

Afslankslippers