Dieet ABC


Tip van de Dagdieet tip
22 01 2019

Kies voor magere en halfvolle melk (producten) 20+ of 30+ kaas en magere vlees(waren) in plaats van de vette soorten. Het eten van één tot twee keer vis per week is belangrijk vanwege de gezonde visvetzuren. Neem de zachte en /of vloeibare soorten vetten zoals halvarine, zachte margarine, vloeibare bak- en braadproducten en alle soorten olie. Deze bevatten minder verzadigd vet. Let op welke tussendoortjes je neemt zoals koek, gebak, snacks en zoutjes. Deze bevatten vaak de verkeerde vetten namelijk de verzadigde- en transvetten.

Meer dieet tips


Dieet Fabels
Dieetboeken
Dieet in het Nieuws

Dieet Links
Sitemap
Colofon
Privacy Policy

Facebook Tweet This


Home > Afslankmiddelen > Figuurcorrigerende middelen

Figuurcorrigerende middelen

De figuurcorrigerende middelen, zoals de afslankbody en afslankbroek hebben dezelfde werking. Ze leggen het accent op het verbeteren van de verhoudingen van je lichaam.
De afslankbody  verzorgt een corrigerend geheel en geeft een mooi silhouet, terwijl de afslankbroek zich richt tot het corrigeren van de vorm van de billen. Beide middelen zitten als een tweede huid, waardoor vetrollen verdwijnen en het ideaal dragen is onder jurkjes, broeken en topjes. Zowel de body als de broek geven een versteviging aan de probleemgebieden.

Corrigerende producten:

   Afslankbody
   Afslankbroek