Dieet ABC


Tip van de Dagdieet tip
22 01 2019

Kies voor magere en halfvolle melk (producten) 20+ of 30+ kaas en magere vlees(waren) in plaats van de vette soorten. Het eten van één tot twee keer vis per week is belangrijk vanwege de gezonde visvetzuren. Neem de zachte en /of vloeibare soorten vetten zoals halvarine, zachte margarine, vloeibare bak- en braadproducten en alle soorten olie. Deze bevatten minder verzadigd vet. Let op welke tussendoortjes je neemt zoals koek, gebak, snacks en zoutjes. Deze bevatten vaak de verkeerde vetten namelijk de verzadigde- en transvetten.

Meer dieet tips


Dieet Fabels
Dieetboeken
Dieet in het Nieuws

Dieet Links
Sitemap
Colofon
Privacy Policy

Facebook Tweet This


Home > Dieet ABC > M > Middel heup ratio

Middel heup ratio

In de jaren tachtig is de Middel Heup Ratio ontwikkeld als methode om het risico van vet in de buikholte te schatten. Bij de Middel Heup Ratio wordt gekeken naar de omtrek van het middel in verhouding tot de heupen. Inmiddels is duidelijk geworden dat de Middel Heup Ratio geen betere indicatie geeft van het vet in de buikholte dan de Middelomtrek alleen. Hierdoor is deze methode naar de achtergrond geschoven.