Dieet ABC


Tip van de Dagdieet tip
19 10 2019

Kies voor magere en halfvolle melk (producten) 20+ of 30+ kaas en magere vlees(waren) in plaats van de vette soorten. Het eten van één tot twee keer vis per week is belangrijk vanwege de gezonde visvetzuren. Neem de zachte en /of vloeibare soorten vetten zoals halvarine, zachte margarine, vloeibare bak- en braadproducten en alle soorten olie. Deze bevatten minder verzadigd vet. Let op welke tussendoortjes je neemt zoals koek, gebak, snacks en zoutjes. Deze bevatten vaak de verkeerde vetten namelijk de verzadigde- en transvetten.

Meer dieet tips


Home > Dieet ABC > T > Tussendoortje

Tussendoortje

Tussendoortje is de benaming voor voedsel dat genuttigd wordt op een moment anders dan tijdens een hoofdmaaltijd. Tussendoortje is een veelomvattend begrip, in essentie is alles dat tussendoor gegeten of gedronken wordt als een tussendoortje aan te merken. Voeding die regelmatig dienst doet als tussendoortje is bijvoorbeeld fruit, of snacks.