Dieet ABC


Tip van de Dagdieet tip
10 12 2018

Kies voor magere en halfvolle melk (producten) 20+ of 30+ kaas en magere vlees(waren) in plaats van de vette soorten. Het eten van één tot twee keer vis per week is belangrijk vanwege de gezonde visvetzuren. Neem de zachte en /of vloeibare soorten vetten zoals halvarine, zachte margarine, vloeibare bak- en braadproducten en alle soorten olie. Deze bevatten minder verzadigd vet. Let op welke tussendoortjes je neemt zoals koek, gebak, snacks en zoutjes. Deze bevatten vaak de verkeerde vetten namelijk de verzadigde- en transvetten.

Meer dieet tips


Dieet Fabels
Dieetboeken
Dieet in het Nieuws

Dieet Links
Sitemap
Colofon
Privacy Policy

Facebook Tweet This


Home > Dieet ABC > V > Voedingsstoffen

Voedingsstoffen

Een voedingsstof (ook wel nutriënt genoemd) is een molecuul die door het lichaam kan worden opgenomen zodat het lichaam deze nuttig kan gebruiken. Een voedingsmiddel kan meerdere voedingsstoffen bevatten. Deze staan op de verpakking van het product vermeld.