Dieet ABC


Tip van de Dagdieet tip
22 01 2019

Kies voor magere en halfvolle melk (producten) 20+ of 30+ kaas en magere vlees(waren) in plaats van de vette soorten. Het eten van één tot twee keer vis per week is belangrijk vanwege de gezonde visvetzuren. Neem de zachte en /of vloeibare soorten vetten zoals halvarine, zachte margarine, vloeibare bak- en braadproducten en alle soorten olie. Deze bevatten minder verzadigd vet. Let op welke tussendoortjes je neemt zoals koek, gebak, snacks en zoutjes. Deze bevatten vaak de verkeerde vetten namelijk de verzadigde- en transvetten.

Meer dieet tips


Dieet Fabels
Dieetboeken
Dieet in het Nieuws

Dieet Links
Sitemap
Colofon
Privacy Policy

Facebook Tweet This


Home > Dieet ABC > V > Voedselvergiftiging

Voedselvergiftiging

Voedselvergiftiging of -infectie wordt veroorzaakt door bacteriën in het eten. Deze nestelen zich in de darmen en veroorzaken vervolgens ontstekingen. Sommige bacteriën maken giftige stoffen aan. Hier wordt je ziek van waardoor je misselijk wordt en gaat braken om zo snel mogelijk de gifstoffen uit het lichaam te krijgen.