Dieet ABC


Tip van de Dagdieet tip
25 06 2019

Niet te veel calorieën en voldoende bewegen houdt je op een gezond gewicht. Een te hoog gewicht vergroot kans op hart- en vaatziekten, diabetes en bepaalde vormen van kanker. Eet daarom niet te veel. Beweeg tenminste 30 minuten per dag.

Meer dieet tips


Dieet Fabels
Dieetboeken
Dieet in het Nieuws

Dieet Links
Sitemap
Colofon
Privacy Policy

Facebook Tweet This


Home > Voedingssupplementen > Trimgel Slim 3-d Met Hoodia Gordonii

Trimgel Slim 3-d Met Hoodia Gordonii

Trimgel Slim 3D is een afslankgel die je direct op de probleemgebieden aanbrengt. De gel is 100% natuurlijk en zorgt ook nog eens voor het verdwijnen van het hongergevoel.

Wanneer je té snel afvalt zal je het aantal keren dat je de gel aanbrengt moeten verminderen. Ook moet je tenminste twee liter water per dag drinken, zodat de afvalstoffen die vrijgekomen zijn snel je lichaam kunnen verlaten. Als je niet voldoende water drinkt kun je last krijgen van hoofdpijn omdat het ontgiften niet voldoende plaatsvindt.

Van veel afslankproducten gaan de werkzamebestanddelen verloren waardoor de resultaten tegen vallen. Direct opname in de bloedbaan is daar de oplossing voor. 

De gel trekt binnen vier minuten in de huid en geeft geen vlekken in je kleren omdat het geen vettige gel is. Als je van te voren een hete douche neemt zal je sneller resultaat zien. Dit komt doordat de gel extra snel wordt opgenomen op een warme huid.

Trimgel 3D