Dieet ABC


Tip van de Dagdieet tip
19 07 2018

Kies voor magere en halfvolle melk (producten) 20+ of 30+ kaas en magere vlees(waren) in plaats van de vette soorten. Het eten van één tot twee keer vis per week is belangrijk vanwege de gezonde visvetzuren. Neem de zachte en /of vloeibare soorten vetten zoals halvarine, zachte margarine, vloeibare bak- en braadproducten en alle soorten olie. Deze bevatten minder verzadigd vet. Let op welke tussendoortjes je neemt zoals koek, gebak, snacks en zoutjes. Deze bevatten vaak de verkeerde vetten namelijk de verzadigde- en transvetten.

Meer dieet tips


Dieet Fabels
Dieetboeken
Dieet in het Nieuws

Dieet Links
Sitemap
Colofon
Privacy Policy

Facebook Tweet This


Home > Dieet ABC > D > Diabetes

Diabetes

Diabetes is een aandoening waarbij het lichaam suiker (oftewel glucose) niet correct verbrandt. Kan vele oorzaken hebben; indien het woord op zich gebruikt wordt (zonder toevoegsel), is het synoniem van ‘suikerziekte’.

Mensen met overgewicht hebben een groter risico op diabetes type 2.

Verband tussen overgewicht en diabetes verklaard