Dieet ABC


Tip van de Dagdieet tip
18 07 2024

Wees zo schoon mogelijk zodat je geen voedselvergiftiging oploopt. De maatregelen zijn simpel: was de handen na het aanraken van rauw vlees en neem elke dag een schone theedoek.

Meer dieet tips


Home > DiŽten

DiŽten

Wanneer je dit dieet exact opvolgt, val je in tien dagen 5 kilo af.

Dit dieet zorgt voor zes eetmomenten per dag.

Bij dit dieet mag je alles eten. Je neemt drie maal per dag een 2e fase tabletje wat ervoor zorgt dat je koolhydraat inname wordt beperkt.

Binnen drie dagen val je ongeveer 4,5 kilo af.

Het 40-punten dieet is in principe een 1000 calorieŽn dieet. Elke 25 calorieŽn is 1 punt.

Het ananasdieet zorgt voor een gewichtsverlies van ongeveer 5 kilo. Het ananasdieet is niet alleen heel gezond en effectief, het ananasdieet is ook nog eens heel fris en lekker.

Het Atkins dieet kan een blijvende oplossing zijn voor mensen die kampen met overgewicht.

Het bloedgroep dieet houdt rekening met het feit dat mensen heel verschillend kunnen reageren op voeding.

Door het vervangen van maaltijden, val je gezond af zonder honger te hebben.

Met de Bio HCG injecties dan wel pillen/capsules in combinatie met een streng dieet (500 calorieŽn) wordt gezegd dat in 23 dagen 8 a 10% gewichtsverlies te halen valt.

Als je snel een paar kilo's kwijt wil raken en geen zin heb om een uitgebalanceerd dieet te volgen dan is het brood dieet ideaal.

Het Cambridge dieet is voor mensen die snel en veilig willen afvallen.

Overgewicht komt steeds vaker voor bij kinderen. Naar schatting heeft 1 op de 7 kinderen in Nederland overgewicht en dit worden er elk jaar meer. Hier volgen een aantal tips voor een gezonde voeding voor kinderen.

Het vetrijk en vezelarm darmdieet is zeer geschikt om te volgen als men darmstoornissen ondervindt.

DiŽtisten zijn constant bezig om hun gewicht op pijl te houden. Vandaar dat er ook een speciaal dieet programma voor ontworpen is.

Met het eierdieet val je in een week ongeveer 5 kilo af. Het is dus een dieet waarbij je snel afvalt en niet bang hoeft te zijn om honger te lijden.

In de zomer wil iedereen er graag slank en fit uitzien. Tevens is het in de zomer prettig om te kunnen dieeten, afslanken met een dieet dat makkelijk vol te houden is. Het fruitdieet is zo'n dieet. Lekker experimenteren met fruit.

Het Genesis- of bijbeldieet is gebaseerd op de Bijbel. Het dieet bestaat grotendeels uit granen, vruchten en noten.

Voor de beste resultaten met Herbalife moet ervoor gezorgd worden dat je regelmaat in je leven en het bijbehorende voedingspatroon aanhoudt.

Dit dieet is uit Amerika komen overwaaien, waar het "het cabbage soup diet" wordt genoemd. Men beweert daar dat het een ziekenhuisdieet is en dat het met name aan hartpatiŽnten in New York wordt gegeven.

Alcohol is bij dit dieet verboden. Ook is het belangrijk om zo min mogelijk zout te gebruiken. De hoeveelheid van de salades en steaks mag u zelf bepalen.

Het Modifast dieet is eigenlijk geen dieet maar een verandering in de leef en eetgewoonten. Verder moet je dure poedertjes en maaltijd vervangers aanschaffen om je aan het dieet te houden.

Michel Montignac gaat er van uit dat het bloedsuiker gehalte niet te veel mag schommelen, dit geeft het hongergevoel wat veel mensen hebben bij diŽten zodat ze toch weer gaan eten.

Een NewFigure behandeling is een persoonlijk afslankplan op een verantwoorde manier. De NewFigure behandeling wordt gegeven onder professionele begeleiding.

Dit dieet gaat ervan uit dat er om de 2 uur wordt gegeten zodat de verbranding omhoog gaat en je het jojo-effect kwijtraakt.

ProteÔne diŽten, ook wel eiwit diŽten genoemd kunnen veel succes boeken en zijn vol te houden dankzij de kant en klare producten die er te koop zijn.

Het rijstdieet zorgt ervoor dat de maag en darmen worden ontlast. Hierdoor worden de afvalstoffen afgevoerd en verminderd uw gewicht.

Het Scarsdale dieet is een eenvoudig te volgen dieet. Oorspronkelijk komt het uit Engeland, maar tegenwoordig wordt het in veel landen toegepast.

Het soepdieet of het koolsoep dieet of 'sacred hart dieet' genoemd. De basis van dit dieet is een vetverbrandingssoep, waarvan je zoveel mag eten als je wil, ze bevat bijna geen calorieŽn en breekt vet af, zonder dat je een hongerig gevoel krijgt.

Het Sonja Bakker dieet geeft je 9 vaste weekmenu's. Veel positieve reacties.

Dit dieet heeft veel raakvlakken met het South Beach dieet en Atkins. Het dieet is begin januari 2006 gelanceerd in Amerika.

In de eerste twee weken val je al 3,5 tot 6 kilo af, door rekening te houden met weinig verzadigd vet en de goede koolhydraten.

Groente bevatten meestal minder calorieŽn als een stuk vlees. Het vegetarisch dieet is rijk aan koolhydraten omdat er gebruik wordt gemaakt van pasta's, granen en peulvruchten.

Met Weight Watchers val je gezond en gestaag af. Dit dieet probeert meer te zijn dan alleen minder eten.

Het ziekenhuis dieet is een dieet waar u gemakkelijk bij kunt afvallen. U voelt zich goed erbij terwijl u zoveel kunt eten als u wilt. Het dieet zelf maakt u lichaam weer gezond en schoon.

DiŽten voor kinderen

Hier volgen tips bij het afvallen voor kinderen en bekijk hoeveel een kind nodig heeft aan voeding.