Dieet ABC


Tip van de Dagdieet tip
30 05 2024

Wees zo schoon mogelijk zodat je geen voedselvergiftiging oploopt. De maatregelen zijn simpel: was de handen na het aanraken van rauw vlees en neem elke dag een schone theedoek.

Meer dieet tips


Home

Colofon

Dieet-ABC informeert u over de verschillende diëten en afslankmiddelen die bestaan om af te vallen. Wij geven u advies en tips die u kunt gebruiken tijdens het diëten. De website is bedoeld voor als u wat aan uw overgewicht wilt doen, maar ook voor degene die gewoon een paar kilo's kwijt wil raken.

Ook is er een aparte pagina te vinden voor kinderen. Kinderen hebben een apart dieet nodig aangezien zij nog in de groei zijn. Daarom kunnen zij niet op een drastisch dieet gezet worden. De dieettips en -adviezen voor kinderen zorgen ervoor dat het kind nog voldoende voedingstoffen binnen krijgt en dus verantwoord afvalt.

Wij wensen u veel succes met afvallen!
De Dieet-ABC redactie

Disclaimer

Dieetabc.nl kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de inhoud van de diëten op deze site. Diëten worden mede door onze bezoekers ingezonden en zonder verdere controle op de site geplaatst.

Hoewel Dieet ABC de nodige aandacht heeft besteed en besteedt aan de website en de kwaliteit van de informatie op deze web site, verleent Dieet ABC geen enkele waarborg of zekerheid inzake de correctheid en volledigheid van de betrokken informatie.

Dieet ABC aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade die zou kunnen voortvloeien uit enig gebruik van de informatie op deze web site. Elk gebruik dat u derhalve maakt van de informatie op deze web site is volledig op eigen risico.

De informatie op deze website bevat op generlei wijze medisch advies of instructies die toelaten een diagnose te stellen of een medische behandeling te starten of te begeleiden. Indien u vragen hebt omtrent een bepaalde diagnose of behandeling, of in het algemeen omtrent gezonde voeding, zwaarlijvigheid en obesitas, dient u steeds een arts of andere gekwalificeerde hulpverleners te consulteren.

Contact

Suggesties, vragen of opmerkingen over de inhoud van de website kan je via email aan ons kenbaar maken of een brief sturen aan onderstaand postadres. Ook als je meent dat de site fouten bevat, niet volledig is of verbeterd kan worden, horen wij dit graag van je.

Dieetabc.nl is een project van:

1ste Keuze BV
Ingeschreven - KvK nummer 34125642 te Amsterdam.