Dieet ABC


Tip van de Dagdieet tip
30 05 2024

Wees zo schoon mogelijk zodat je geen voedselvergiftiging oploopt. De maatregelen zijn simpel: was de handen na het aanraken van rauw vlees en neem elke dag een schone theedoek.

Meer dieet tips


Home > DiŽten > NewFigure

NewFigure

Een NewFigure behandeling is een persoonlijk afslankplan op een verantwoorde manier. U valt met een NewFigure behandeling behandeling gecontroleerd af binnen een overzichtelijk tijdbestek. De NewFigure behandeling wordt gegeven onder professionele begeleiding.

NewFigure Clinics is een medisch verantwoorde privé kliniek voor gewichtsbeheersing, die met 1- op-1 aandacht elk gewenst gewichtverlies garandeert.

Kleine en grote gewichtscorrecties van 2 kg tot meer dan 40 kg is mogelijk.

Inhoudelijk komt het erop neer, dat u op een gezond voedingspatroon wordt gezet,
waarbij u lichamelijk wordt ondersteund door voedingssupplementen.

De voedingssupplementen ondersteunen uw spijsvertering voor een optimale werking en voorkomen spierafbraak. U heeft geen hongergevoel en kan dit perfect volhouden, omdat ieder mens apart wordt behandeld.

Het NewFigure dieet wordt ondersteund door de zorgverzekering, waardoor u de kosten vergoedt kunt krijgen.

Bij de afslankkliniek van NewFigure zijn er deskundige mensen aanwezig.  
Hierdoor is afslanken voor iedereen mogelijk om op een verantwoordelijke manier te doen. Ook personen die medicijnen gebruiken kunnen een op maat gemaakte afslankbehandeling krijgen. Alle behandelingen worden afgesloten met een reïntegratieperiode die tot doel heeft het jojo effect te voorkomen.

De NewFigure afslankbehandeling via uw pc:
Afslanken is vanaf nu mogelijk via een modern online afslankprogramma, dat is gebaseerd op NewFigure. Op deze manier is het mogelijk om vanaf uw pc elk gewenst streefgewicht te behalen. Online afslanken is een ideale methode om zonder reistijd of verplichte afspraken je streefgewicht te behalen.

De afslankbehandeling is opgezet met alle mogelijkheden die de behandeling van NewFigure biedt.Je zult geen honger gevoel hebben of erg jojo-en met je gewicht. Zo bereik je op een gezonde manier je streefgewicht.
www.newfigurezoetermeer.nl

Mensen die tot 5 kg willen afslanken kunnen gebruik maken van de Recoverkit volgens de NewFigure afslankbehandeling.
www.recoverkit.nl