Dieet ABC


Tip van de Dagdieet tip
18 07 2024

Wees zo schoon mogelijk zodat je geen voedselvergiftiging oploopt. De maatregelen zijn simpel: was de handen na het aanraken van rauw vlees en neem elke dag een schone theedoek.

Meer dieet tips


Home > DiŽten > Bio HCG

Bio HCG

Bio HGCDit  is een kuur waarbij vrouwen binnen 23 dagen ongeveer 8 tot 10% lichaamsgewicht afvallen, en mannen 10 tot 12%. Het bestaat uit een dosis Bio-HCG+ wat je moet druppelen onder de tong en het volgen van een op maat geschreven dieet.

Door Bio-HCG+ verdwijnt het vet op die delen waar het over is, zoals dikke dijen, bovenbenen en buikvet. Het gaat alleen om het overtollige vet, niet het structurele vet wat in de spieren zit. Je krijgt bv dus geen 'ingevallen gezicht'.

Naast het druppelen van Bio-HCG+ volgt u een 500 calorieën dieet. Dit zijn normale gerechten op basis van normale producten.
 
Door het toedienen van de kleine hoeveelheid Bio-HCG+ heeft u geen hongergevoel en voelt u zich prima. U kunt gewoon uw werk blijven doen en gedoseerd sporten.

Na afloop van de kuur volgt u nog een uitgebreid drie tot zes weken durend stabilisatieprogramma om langzamerhand weer aan een ander voedingspatroon te wennen.
 

Wat zegt men?
Met de Bio HCG druppels in combinatie met een streng dieet (500 calorieën) wordt gezegd dat bij vrouwen in 23 dagen 8 a 10% gewichtsverlies te halen valt en bij mannen 10 a 12% te halen valt. Dit in combinatie met het strenge dieet levert het gewichtsverlies op. Bio HCG+ remt het hongergevoel waardoor je je wel goed voelt ook versnelt het de vetverbranding.

Tip
Onder de kuur ben je bezig met een zeer streng dieet waarbij niet veel gegeten mag worden. Voordat je met de kuur begint is het dus verstandig om al wat minder te gaan eten. Ook is het verstandig na de kuur je eetpatroon zeer langzaam op te bouwen en probeer zo en zo minder te blijven eten als voor de kuur.