Dieet ABC


Tip van de Dagdieet tip
20 04 2024

Niet te veel calorieën en voldoende bewegen houdt je op een gezond gewicht. Een te hoog gewicht vergroot kans op hart- en vaatziekten, diabetes en bepaalde vormen van kanker. Eet daarom niet te veel. Beweeg tenminste 30 minuten per dag.

Meer dieet tips


Home > Afslankmiddelen

Het gebruik van afslankmiddelen

In de loop van de jaren heeft de grote keus aan verschillende voedingsproducten ervoor gezorgd, dat we geregeld de strijd moeten aangaan met overtollige kilo’s.
Om efficiënt af te vallen kun je het beste gaan sporten in combinatie met een verantwoord dieet. Het gebruik van afslankmiddelen is daarnaast een aangename aanvulling. Wil je direct een mooi en slank ogend figuur, dan kun je gebruik maken van figuurcorrigerende middelen.

Als eerste behandelen we drie verschillende afslankmiddelen, namelijk de afslankslipper, de dieetpleister en de saunabelt.

 

Lees meer over:

De afslankgordel, die onzichtbaar is onder je kleding, is te krijgen in verschillende soorten, maten en uitvoeringen. De band is gemaakt van een soepel en elastische structuur, waardoor het draagcomfort goed is.

Deze slippers maken de kuiten slanker tijdens het lopen. Dit zorgt voor een versteviging van de dij- en bilspieren.

Dit lijkt het perfecte dieet. Afvallen zonder er zelf verder iets voor te hoeven doen. Het is alleen minder effectief en gezond als de producenten beweren.

Met de saunabelt kun je de pondjes eraf zweten door de warmteregelaar in te stellen op het gewenste niveau.

Figuurcorrigerende middelen leggen het accent op het verbeteren van de verhoudingen van je lichaam.

De afslankbody en panty werken als een tweede huid, dus niemand kan zien dat je er een draagt.
Dezelfde werking als de afslankbody en panty.