Dieet ABC


Tip van de Dagdieet tip
18 07 2024

Wees zo schoon mogelijk zodat je geen voedselvergiftiging oploopt. De maatregelen zijn simpel: was de handen na het aanraken van rauw vlees en neem elke dag een schone theedoek.

Meer dieet tips


Home > Afslankmiddelen > Afslankgordels

Afslankgordels

De werking van afslankgordels

AfslankgordelsDe wereld van de afslankmethodes is volop in ontwikkeling. Zo ook de werking van de afslankgordel, die je slanker doet lijken, maar op termijn ook slanker maakt.

De afslankgordel, ook wel bekend als de afslankceintuur is een ideaal middel om meteen een slank effect te creëren bij buik en taille, waardoor je er op elk moment van de dag goed kunt uitzien.

Laten we eerlijk zijn. Slanke mensen trekken de aandacht en dat gaat je nu ook lukken met deze vorm van afslanken.

De afslankgordel, die onzichtbaar is onder je kleding, is te krijgen in verschillende soorten, maten en uitvoeringen. De band is gemaakt van een soepel en elastische structuur, waardoor het draagcomfort goed is. Je kunt hem dragen op je taille, heupen en/of buik, waardoor je zelf kunt bepalen, op welke plek je wilt afvallen. Met behulp van klittenband, kun je hem op maat maken. Hij is tevens geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

De afslankgordel zal in eerste instantie zorgen voor een mooier en slanker effect. Zodra je de band onder je kleding aan hebt, zullen de mensen vragen of je afgevallen bent! Het resultaat van de band zorgt namelijk voor 1à 2 maatjes minder.

Geniet van het moment dat de afslankgordel je optisch slanker doet lijken, maar ga ook genieten van het moment dat je ervaart, dat je ook daadwerking kilo’s bent kwijtgeraakt. Het dragen van de afslankgordel zal dit op termijn mogelijk maken. De afslankende werking komt tot stand, op de plaats waar je de band ook daadwerkelijk draagt.

afslankgordelDe afslankgordel is namelijk een band, die gemaakt is van een stof, waarin miljoenen cosmetische microcapsules verwerkt zitten. Deze microcapsules kunnen de huid alleen maar raken, indien ze er direct mee in contact komen. Daarom is het van belang, dat de band op je naakte huid gedragen wordt. Zodra de stof namelijk in aanraking komt met je huid, zullen de microcapsules hun bestanddelen afgeven. Ze zullen door de voortdurende wrijving van de stof op de huid actief worden. Dit wordt ook wel de micromassage genoemd.

De micromassage zorgt ervoor, dat vetten op langer termijn worden afgebroken, waardoor er een betere doorbloeding van de huid ontstaat, versteviging van het bindweefsel tot stand komt, de huid zachter maakt en de vochtbalans herstelt. Eén van die actieve bestanddelen is cafeïne, die zorgt voor een verhoogde vetverbranding en werkt tevens vetafdrijvend.

Hoe vaker de band gedragen wordt, hoe vaker de huid in contact komt met de micromassage en hoe meer resultaat je kunt verwachten.

Enkele klinische testen hebben uitgewezen, dat zodra de band tenminste 8 uur per dag gedragen wordt, er binnen een week afslankende resultaten te meten zijn.

De micro-massagegordel heeft een masserende werking. De combinatie micromassage met warmte, de vochtigheid en de luchtcirculatie leidt tot een intense celstofwisseling. Hierdoor wordt de lymfedrainage en de bloedsomloop gestimuleerd. De vetten worden verbrand doordat het calorieverbruik van de spieren toeneemt en de afzettingen in de onderhuidse lagen worden opgelost. Je kunt in een week ongeveer 1à 2 kilo afvallen. Daarbij voorkomt de afslankgordel cellulitis rond de heupen, dijen en buik. Het is daarom van belang dat de gordel rechtstreeks op de huid gedragen worden. De micro-massagegordel heb je ook in de vorm van een broek.