Dieet ABC


Tip van de Dagdieet tip
30 05 2024

Wees zo schoon mogelijk zodat je geen voedselvergiftiging oploopt. De maatregelen zijn simpel: was de handen na het aanraken van rauw vlees en neem elke dag een schone theedoek.

Meer dieet tips


Home > DiŽten > No nonsens dieet

No nonsens dieet

Bij dit dieet draait het om de verbranding. Bij veel mensen met overgewicht is de verbranding/stofwisseling lui geworden door het volgen van hongerdiëten (veel te weinig eten) en daarna weer in het oude voedingspatroon terug te vallen. Ook kan het gebruik van afslankproducten een oorzaak zijn. Honger is de grootste vijand voor je gewicht.

Zie het lichaam als een kachel. Wanneer je daar geregeld en op tijd wat hout opgooit, blijft het vuurtje hoog branden en blijft het goed warm doordraaien. De gedachte is dat dit ook met onze stofwisseling gebeurt. Geven we het vaak en geregeld iets om te verbranden dan blijft de verbranding lekker doorgaan. Het lichaam heeft dan geen reden om het als vet op te gaan slaan. Het krijgt voldoende en op tijd energie aangevoerd.

Je kunt de stofwisseling door dit dieet met wel 30% opvoeren! Tevens zorgt dit dieet ervoor dat je van dat eeuwige jojo-effect afkomt. Je zorgt ervoor dat je lichaam nooit meer honger heeft doordat je het op tijd wat te verbranden geeft.
 
Honger is hinderlijk voor iedereen die blijvend gewicht wil verliezen. Natuurlijk val je af van een 1000-calorieëndieet maar als je er mee stopt komt het er vaak net zo snel weer aan. De stofwisseling is op een laag pitje gezet en het lichaam weet niet hoe snel het weer reserves moet gaan aanleggen voor de volgende hongerperiode. Dus eet vooral en doe dat op tijd.

Hier volgt het no nonsense dieet. Veel succes! 

No nonsens dieet poll

Wat vind je van het no nonsens dieet
Geweldig
Redelijk
Slecht