Dieet ABC


Tip van de Dagdieet tip
18 07 2024

Wees zo schoon mogelijk zodat je geen voedselvergiftiging oploopt. De maatregelen zijn simpel: was de handen na het aanraken van rauw vlees en neem elke dag een schone theedoek.

Meer dieet tips


Home > DiŽten > Cambridge Weight Plan

Cambridge Weight Plan

Cambridge Weight PlanWat zegt men?
Het Cambridge Weight Plan is voor mensen die snel en veilig willen afvallen. Het dieet kent 4 fases namelijk voorbereiding, afvallen, afvallen en met als uitgangspunt gewichtsbeheersing. Je hoeft geen calorieën te tellen, het dieet bestaat namelijk uit diverse voedzame caloriearme dranken en soepen die het normale voedsel vervangen. Het dieet is alleen verkrijgbaar bij een opgeleide Cambridge consulent die je ook helpt bij het afval traject. Heb je je streefgewicht bereikt dan moet je met de brochure die je van de consulent krijgt een afbouwprogramma volgen om zo op het normale voedsel terug te stappen en op gewicht te blijven.

Voor Cambridge 500 is 7 jaar onderzoek is gedaan door voedingswetenschappers aan de universiteit van Cambridge. Het levert exact alle vitaminen, mineralen, sporenelementen, eiwitten, koolhydraten, en essentiële vetten die nodig zijn voor een goede, dagelijkse balans. Naast het Cambridge 500 programma is er ook een Cambridge 800. Het 800 programma bestaat uit 800 calorieën en bevat twee maaltijdvervangers in combinatie met een reguliere avondmaaltijd.
 

Wat vind dieet ABC?
Dit is een goede methode om snel wat kilo's kwijt te raken. Je volgt gewoon 3 weken het dieet met maaltijd shakes en soepen en dan val je ongeveer 5 kilo af. Het is wel afzien en zeker als je er nog bij sport, maar de resultaten zijn goed. Of het helemaal gezond is is ook weer de vraag want je krijgt vrij weinig koolhydraten en vetten binnen. Als het streefgewicht bereikt is moet er afgebouwd worden en niet terugvallen in oude eetpatroon dan zijn de kilo's er zo weer bij.

Tip
Het is zeer belangrijk om bij dit dieet minimaal 2,5 liter water te drinken (zonder koolzuur) per dag te drinken dit om uitdroging, hoofdpijn, misselijkheid en diarree te voorkomen. Ook raden we aan om na het dieet goed bij te houden wat je eet om zo niet het jojo effect te krijgen.

www.cambridgediet.nl