Dieet ABC


Tip van de Dagdieet tip
30 05 2023

Een gezonde voeding bevat ruime porties groente, fruit en brood. Ruime porties van groente en fruit verlagen de kans op chronische ziekten. Groente, fruit en brood zijn vezelrijke voedingsmiddelen die weinig calorieën en veel voedingsstoffen leveren. Je zult er dus niet snel te veel van eten. Dit is belangrijk wanneer je op je gewicht let.

Meer dieet tips


Home > DiŽten > Herbalife

Herbalife

Wat zegt men?Herbalife
Voor de beste resultaten met Herbalife moet ervoor gezorgd worden dat je regelmaat in je leven en het bijbehorende voedingspatroon aanhoudt. Sla nooit een maaltijd over (dus ook ontbijten). Eet minimaal 3 maal per dag. Bij een Herbalife dieet betekent dit 2 shakes en altijd 1 warme maaltijd met het liefst verse groente. Eet tussendoor naar behoefte fruit, rauwkost en een soepje of rijstwafel. Zorg er voor dat je bloedsuikerspiegel constant is en dat je dus geen honger hebt. Hiermee voorkom je her jojo-effect.

Wat vind dieet ABC?
Het lijkt een beetje op het Cambridge dieet alleen krijg je bij het Herbalife dieet meer calorieën binnen wat volgens ons gezonder lijkt. Doordat het gezonder is kan je dit dieet langer volgen, ook is het goedkoper en heb je gratis begeleiding. Het afvallen gaat alleen niet zo snel als het Cambridge dieet maar het is veel makkelijker te volgen omdat je ook gewoon een warme maaltijd mag eten.

Tip
Het is belangrijk tussen de 2 a 3 liter water te drinken per dag naast koffie of thee. Ook is het verstandig om aan lichaamsbeweging te gaan doen. Je hoeft dan niet te denken om direct fanatiek te gaan hardlopen, als je elke dag een stevige wandeling maakt doet dit ook al veel goed voor je lichaam.