Dieet ABC


Tip van de Dagdieet tip
30 05 2024

Wees zo schoon mogelijk zodat je geen voedselvergiftiging oploopt. De maatregelen zijn simpel: was de handen na het aanraken van rauw vlees en neem elke dag een schone theedoek.

Meer dieet tips


Home > DiŽten > 2e Fase dieet

2e Fase dieet

Wat zegt men?
Wanneer je snel wilt afvallen schijnt 2e Fase hét product te zijn. Afvallen met 2e Fase is in Amerika inmiddels een enorm succes. Het product is zeer populair bij filmsterren omdat je snel afvalt zonder dat je lekker eten hoeft te laten staan.2e fase dieet-abc
Met 2e Fase val je snel af door een drastische verlaging van de hoeveelheid koolhydraten in de voeding. Dit veroorzaakt een verminderde opname van calorieën. Door het tekort aan koolhydraten zal je lichaam overgaan op het verbranden van vetten en val je af.

Wat vindt Dieet-ABC?
Ja, weer één van de zovele producten die dieetland rijk is. Het klinkt veelbelovend: “de ingrediënten van 2e Fase blokkeren de opname van koolhydraten”.  Dieet-ABC verwacht hier niet te veel van. Alles mogen blijven eten, drie keer per dag een tabletje en je valt in 20 dagen vijf tot acht kilo af? Wij raden aan om eerst eens in de omgeving te informeren bij mensen die 2e Fase al gebruikt hebben. Ook kun je op internet zoeken naar commentaar op het product. Als je het geld er voor over hebt, is het misschien het proberen waard. Je krijgt in ieder geval geen tekort aan voedingstoffen omdat je alles kunt blijven eten.

Wat is 2e Fase?

Het product 2e Fase is een gepatenteerd eiwit dat is ontwikkeld en getest in de Verenigde Staten. Dit eiwit ‘neutraliseert’ het verteringsenzym voordat het zetmeelrijk voedsel omzet in glucose en daarna in vet. 2e Fase laat je snel afvallen doordat het de opname van koolhydraten door je lichaam blokkeert. Door het tekort aan koolhydraten zal het lichaam overgaan op het verbranden van vetten in je lichaam en val je dus af.

Het is een veilig natuurproduct dat geen bijwerkingen heeft bij dagelijks gebruik. De ingrediënten van 2e Fase blokkeren de opname van koolhydraten door het lichaam. Je kunt gewoon alles eten wat je normaal gesproken ook eet. Als er naast het gebruik van 2e Fase ook aan een koolhydraatarm dieet gehouden wordt, zal het nog effectiever en sneller gaan.
 

Veel afvallen met 2 fase

2e Fase dieet poll

Wat vind je van het 2e fase dieet ?
Geweldig
Redelijk
Slecht