Dieet ABC


Tip van de Dagdieet tip
25 02 2024

Niet te veel calorieën en voldoende bewegen houdt je op een gezond gewicht. Een te hoog gewicht vergroot kans op hart- en vaatziekten, diabetes en bepaalde vormen van kanker. Eet daarom niet te veel. Beweeg tenminste 30 minuten per dag.

Meer dieet tips


Home > DiŽten > 10 dagen dieet

10 dagen dieet

Wat zegt men?
Volg het dieet precies om de gewenste kilo’s eraf te krijgen, maar ook om de balans tussen de calorieën en eiwitten in balans te houden. De hoeveelheid eiwitten is belangrijk, ze voorkomen een knorrende maag. Na 10 dagen zou je gewicht 5 kilo minder moeten zijn. Je kunt dit dieet net zolang voortzetten tot het gewenste gewicht is bereikt. Je mag alles binnen het dieet eten, maar wanneer je minder eet is dit natuurlijk beter.

Wat vindt Dieet-ABC?
Vreemd dieet. Een bijeengeraapt zooitje, als je het ons vraagt. Maar als je het dieet exact volgt zal je waarschijnlijk wel afvallen. Wanneer je daarna weer in je oude eetpatroon terugvalt, kom je natuurlijk wel net zo hard weer aan.

Tip
Probeer in de weken voor het dieet al wat minder te eten. Bouw na het dieet je eetpatroon zeer langzaam op. Beter is het om nog minder te blijven eten dan dat je gewend was. Verder raden wij aan om overal waar ‘portie sla’ staat, een salade te maken van sla, paprika, tomaat, komkommer en ui met een magere dressing. Het recept kun je vinden in de details van het 10 dagen dieet.

Hier volgt het 10 dagen dieet

10 dagen dieet poll

Wat vind je van het tien dagen dieet?
Geweldig
Redelijk
Slecht