Dieet ABC


Tip van de Dagdieet tip
8 12 2023

Door gevarieerd te eten, krijg je alle stoffen binnen die nodig zijn. Er is niet één voedingsmiddel dat alle voedingsstoffen voldoende bevat. Ook spreid hiermee het risico van het binnenkrijgen van eventueel aanwezige ongezonde stoffen. Door afwisselend te kiezen uit alle vijf vakken van de Schijf van Vijf zorg je voor een gezond dagmenu.

Meer dieet tips


Home > DiŽten > Weight Watchers

Weight Watchers

Wat zegt men?
Weight Watchers is één van de bekendste methodes om af te vallen. Bij deze methode gaat het afvallen langzaam en gestaag. Op de lange termijn is gewichtsafname bijna gegarandeerd, zolang je natuurlijk niet meer terug gaat naar het oude eetpatroon.

 
weight watchers

Wat zegt Dieet-ABC?

Weight Watchers is bewezen effectief omdat je leert bewust om te gaan met voeding. Wanneer je niet houdt van maaltijden overslaan of vervangen, is dit één van de beste methodes om af te vallen. Je kunt eten wat je wilt. Let wel op dat het aantal punten dat per dag gegeten mag worden, niet wordt overschreden. Het afvallen kan langzaam gaan maar ook best sneller. Door het aantal maximale punten per dag te verlagen met twee punten val je sneller af.

Wij kunnen je niet het dieet van Weight Watchers geven, omdat je bij dit dieet alles mag eten en het daardoor heel persoonlijk wordt. Wel volgen hier een aantal richtlijnen, puntenlijsten en een voorbeeld van een dagmenu van Weight Watchers. Veel succes! 

Weight Watchers dieet poll

Wat vind je van het Weight Watchers dieet
Geweldig
Redelijk
Slecht