Dieet ABC


Tip van de Dagdieet tip
8 12 2023

Door gevarieerd te eten, krijg je alle stoffen binnen die nodig zijn. Er is niet één voedingsmiddel dat alle voedingsstoffen voldoende bevat. Ook spreid hiermee het risico van het binnenkrijgen van eventueel aanwezige ongezonde stoffen. Door afwisselend te kiezen uit alle vijf vakken van de Schijf van Vijf zorg je voor een gezond dagmenu.

Meer dieet tips


Home > Afslankmiddelen > Afslankslippers

Afslankslippers

De afslankslipper is te krijgen als houten slipper, waar het accent ligt op het slanker lopen van je kuiten, maar ook op de versteviging van dij- en bilspieren. De afwisselende beweging van je voet zorgt ervoor dat je bilspieren vanzelf aantrekken.
Naast deze houten slipper zijn er ook slippers te koop, waarbij gebruik gemaakt wordt van massageknoppen op de zool. De gedachte achter deze vorm van afslanken vinden we terug in de eeuwenoude Chinese acupressuur. De massageknoppen stimuleren de reflexzones van de spijsverteringsorganen, die zich onder onze voetzool bevinden. Deze stimulatie zorgt er weer voor, dat er een functieverbetering plaatsvindt bij de maag, darmen, lever en nieren. Het gevolg is, dat de afvalstoffen effectiever afgevoerd worden, de verbranding van voedsel verbeterd en de vetreserves  afgebroken.

Bij dagelijks gebruik van afslankslippers kan de dijomtrek afnemen met ongeveer twee centimeter.

Afslankslippers