Dieet ABC


Tip van de Dagdieet tip
29 06 2022

Wees zo schoon mogelijk zodat je geen voedselvergiftiging oploopt. De maatregelen zijn simpel: was de handen na het aanraken van rauw vlees en neem elke dag een schone theedoek.

Meer dieet tips


Home > Afslankmiddelen > Afslankslippers

Afslankslippers

De afslankslipper is te krijgen als houten slipper, waar het accent ligt op het slanker lopen van je kuiten, maar ook op de versteviging van dij- en bilspieren. De afwisselende beweging van je voet zorgt ervoor dat je bilspieren vanzelf aantrekken.
Naast deze houten slipper zijn er ook slippers te koop, waarbij gebruik gemaakt wordt van massageknoppen op de zool. De gedachte achter deze vorm van afslanken vinden we terug in de eeuwenoude Chinese acupressuur. De massageknoppen stimuleren de reflexzones van de spijsverteringsorganen, die zich onder onze voetzool bevinden. Deze stimulatie zorgt er weer voor, dat er een functieverbetering plaatsvindt bij de maag, darmen, lever en nieren. Het gevolg is, dat de afvalstoffen effectiever afgevoerd worden, de verbranding van voedsel verbeterd en de vetreserves  afgebroken.

Bij dagelijks gebruik van afslankslippers kan de dijomtrek afnemen met ongeveer twee centimeter.

Afslankslippers