Dieet ABC


Tip van de Dagdieet tip
22 01 2019

Kies voor magere en halfvolle melk (producten) 20+ of 30+ kaas en magere vlees(waren) in plaats van de vette soorten. Het eten van één tot twee keer vis per week is belangrijk vanwege de gezonde visvetzuren. Neem de zachte en /of vloeibare soorten vetten zoals halvarine, zachte margarine, vloeibare bak- en braadproducten en alle soorten olie. Deze bevatten minder verzadigd vet. Let op welke tussendoortjes je neemt zoals koek, gebak, snacks en zoutjes. Deze bevatten vaak de verkeerde vetten namelijk de verzadigde- en transvetten.

Meer dieet tips


Dieet Fabels
Dieetboeken
Dieet in het Nieuws

Dieet Links
Sitemap
Colofon
Privacy Policy

Facebook Tweet This


Home > Afslankmiddelen > Saunabelt

Saunabelt

De saunabelt legt het accent op gewichtsverlies door middel van transpiratie. De band die beschikt over een warmteregelaar, kun je op bijvoorbeeld buik, taille, armen of rug bevestigen. De ontstane warmte stimuleert je vetverbranding en vermindert ook de aanwezigheid van cellulitis.

Met de saunabelt kun je de pondjes eraf zweten door de warmteregelaar in te stellen op het gewenste niveau. Je kunt de saunabelt gebruiken voor de buik, love-handles, heupen, billen en dijen. De saunabelt is overal te gebruiken, bijvoorbeeld op het werk, tijdens het koken of tijdens het tv kijken.

Saunabelt